В куфара на… Мисис България Свят 2017 – Ирина Белчева

29 май 2018

Всички знаем, че всяко голямо или малко пътуване започва с една първа крачка и куфар, но понякога, за да направим тази първа крачка и да стегнем куфара ни е нужна доза вдъхновение.

Рубриката на In Life „ В куфара на..” е именно това – вдъхновение. защото заедно с вас ние ще се разхождаме из спомените от минали близки и далечни пътешествия на известните, интересните, красивите, талантливите, успешните и авантюристично настроени българи.

Днес ще се опитаме да почерпим от опита по време на път на най- красивата омъжена жена за 2017 г. – Ирина Белчева. Ще надникнем в куфара й за да видим кои са любимите й дизайнери, с колко багаж пътува една Мисис България и какви визии предпочита, когато искат да избяга от забързаното ежедневие.

Тук е мястото от все сърце да й пожелаем успех, защото именно тази седмица тя пътува за Рига, където ще представи България на световния конкурс „Mrs. Top of the World“. 25 претендентки ще се борят за короната в латвийската столица. Надпреварата е от 29 май до 2 юни. Ирина ще се представи с традиционна носия и народен танц – тракийска ръченица.

 

 

оператор: Иван Цвятков
редактор: Пепа Попова-Кънева
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)