В куфара на… Atidora

18 юли 2017

Пътуването с приятели е изкуство, което няма къде да се усвои. То се усъвършенства с изминалите километри, с изхабените обувки и общите спомени. Днес ще отворим един по различен куфар – куфарът на приятелството.

Неподражаемите  приятелки Мира и Диа определят себе си като модерни бохеми, абсолютни фенове на рок и метъл музиката, на мистиката и нестандартните дестинации, а стилът им на обличане – комбинация от boho и glamrock.

Днес, заедно с тях ще се опитаме да разбием мита, че няма женско приятелство, защото тяхното  е устояло на годините и ги е превърнало в абсолютни soul-mates и дори ги e провокиралo да създадат общ блог – Atidora, превърнал се в тяхната запазена марка. Блогът им е само на година, но засега са единственият български моден блог, акредитиран от Камарата за мода. Били са жури на едни от най-престижните модни конкурси – БГ Модна икона и Златна игла, а марката Tommy Hilfiger е избрала тях като представители на една от последните си колекции за България.

Накратко – ATIDORA наистина знаят как се прави.

Знаят как да пътуват, как да се забавляват заедно, как да изглеждат модерно и различно, но най-важното – знаят тайната на приятелството.

Време е да надникнем в този толкова интересен и много ценен куфар!

редактор: Пепа Попова
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)