lavazza3

В Ливърпул и Арсенал пият само Lavazza

09 ноември 2018

Групата на Lavazza обяви официално подписването на локално партньорство с футболните клубове Ливърпул и Арсенал. В следващите три години автентичното италианско кафе ще се сервира на двата стадиона Емирейтс и Анфийлд. За ВИП зоните и зоните на отборите, както и за основните места за продажба по стадионите e предвидено кафе от новата марка iTierra! Colombia, както и премиум марката Kafa Forest Coffee single origin.

„Изключително доволни сме да си партнираме с два отбора, които са класирани сред 20-те най-ценни спортни бранда в света“, сподели Карло Колпо, Ръководител на Маркетинг комуникации на Групата на Lavazza.

lavazza1

„В рамките на партньорството избрани играчи от двата клуба ще бъдат представени като герои на локализирани версии на новата световна рекламна кампания на Lavazza, чиято премиера ще бъде в Обединеното кралство в края на ноември“, добави още той. „Горди сме да затвърдим и разширим нашите позиции в Обединеното Кралство чрез нови пратньорства с едни от най-престижните английски футболни отбори“, коментира Дейвид Роджърс, Управляващ директор на бранда за Великобритания.

Името на Lavazza от дълги години се свързва с едни от най-престижните спортни събития в света. На глобално ниво компанията е официалната марка от сегмента на храни и напитки на четирите тенис турнира от Големия Шлем, в това число и Уимбълдън. Лаваца си партнира и на локално ниво с Royal Ascot (Великобритания), the Mercedes Cup (Германия) и CHIO Aachen (Германия).

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)