В очакване на Life Ball 2019 с тема „Обединени в многообразието“ (видео)

15 май 2019

26-тият Бал  на живота ще се проведе в събота, 8 юни 2019 г. във Виена, а  темата му тази година е „Обединени в многообразието. Разхождайки се по пътя на жълтата тухла към края на СПИН. „

Гледайте: По червения килим на Life Ball 2018

54731652_2779533055422098_6136418868839901992_n

Гледайте: Златният Life Ball – събитие с история и с кауза

 

Тазгодишният Life Ball се отправя на пътешествие над дъгата и се приземява във фантастичен свят на цветовете. По пътя, все повече и повече странни герои се събират по някакъв начин, всеки в търсене на дом, сърце, ум и смелост. Общият път се проявява като цел и в истината, която никога не свършва, тъй като тези качества могат да бъдат намерени само в нас и трябва да се развиват заедно.

Кметството на Виена

Кметството на Виена

Гледайте: Сребърният Life Ball: Многолик и цветен като самия живот

 

По повод 50-годишнината на Stonewall, Life Ball ще се проведе по време на EuroPride – Заедно сме дъга!

Външните хора остават „изроди“ и бездомни в обществото, докато се крият в своите ниши. Ето защо 26-та бал за живот се впуска в пътешествие над дъгата. Когато преди 50 години, в „Stonewall Inn“, хомосексуалистите и лесбийките първо се разбунтуваха срещу полицейския тормоз, пътят към видимостта бе избран, а дъговият флаг стана негов забележителен символ. Дъгата не само показва красота, която идва от взаимодействието на разнообразието, но и деликатно творение, мост между небето и земята, врата към света на мечтите и въображението, както и в песента на Джуди Гарланд „Over the Rainbow“, която винаги е била част от гей субкултурата.

c-Markus-Morianz-10-768x1152

Тази година Life Ball изгражда тематичен мост към следващото EuroPride и отразява това, което е различно в огледалото на обикновеното. Точно както дъгата е слънчева светлина, която свети през дъжда, така и обществото има нужда и от двете страни. Но кой определя какво е „изрод”? И кой може да промени тези категории? Не е ли някой, който прославя насилието? Или просто някой, който изглежда необичайно?

58410811_2063176880648052_6573020009225391514_n

„Отправната точка на нашето пътуване е скитащата циркова трупа, която ще разпъне палатката си пред кметството. Колоритно семейство, на ръба на  границата на обществото, отговаряйки на призива на определяните като различни и рискови. Повдига се вихър, а цирковото представление се развива необичайно. Когато най-накрая се появи добра фея и посочи пътя по жълт път, започва пътуването през света на цветовете. По пътя се присъединяват все повече и повече хора. Пътеката, жълтият път, води далеч навън в целия, широк свят.“, казва създателят и вдъхновител на Life Ball Гери Кестнер.

Церемонията по откриването на площада пред Кметството във Виена ще бъде колоритен калейдоскоп от емоционални акценти,х подчинени на темата „Обединени в многообразието“.

Bildschirmfoto 2019-05-10 um 11.26.23.png

На последното издание на Life Ball  през 2018 година, на което In LIFE TV бе медиен партньор гостуваха звезди като Адриен Броуди, Парис Джаксън, Шарлиз Терон, Наоми Кембъл, Кейтлин Дженър, Кели Озбърн, Брад Горески, Руфус Уейнрайт, Пати ЛаБел, Гус Кенърути, Ким Петрас, Бети Кой, Алкасар, Иън Бохен, Дж. Жил Марини, Кати Сакхоф, Синди Бруна, Кармен Карера, Ален Фабьен Делон, Натс Гети, Джиджи Кралски, Джонас Кауфман, Доминик Мюрер и Джошуа Ледет, Ясмин Петти, Виктория Сваровски и Дебра Шоу.

От 2014 година In LIFE е медиен партньор на Бала на живота във Виена и тази година няма да пропуснем отново да ви направим свидетели на едно от най-силните световни събития!

В очакване на Life Ball 2019!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)