В приказния свят на Поля Кинова

03 март 2018

… или как се ражда рокля, достойна за кралица

Преди малко повече от месец, в разгара на зимата, дизайнерката Поля Кинова, креативен директор на Paloma Fashion,  ни пренесе в кралските градини на Париж и буквално ни накара да усетим аромата на пролетта чрез новата си колекция висша мода официални и сватбени тоалети, обединени под името „VERSAILLES“ 2018.

Дизайнерката изуми всички с богатата си колекция, в която всички рокли бяха уникални, различни, прекрасни и достойни за кралици.

Именно тази фантастична колекция ни накара да гостуваме в бутика на  PALOMA FASHION и да се срещнем с изключително талантливата и невероятно скромна дизайнерка. Поля Кинова е дипломиран моделиер-конструктор и повече от 20 години се занимава със създаването на красиви тоалети. От 12 години има своя марка, за която твори и работи успешно. Работата на Поля Кинова се откроява с това, че тя умело и прецизно изпипва до най-малък детайл всяка една създадена рокля. А с роклите от колекция Версай бе надминала себе си!

Време е да разберем лично от нея какъв е процеса на създаване на приказни рокли, достойни за Седмицата на висшата мода в Париж и колко време и търпение  са необходими, за да може рисунката да се превърне в реалност за клиентките й.

IMG_3746

IMG_3765

IMG_3801

IMG_3896

IMG_3965

IMG_4101

редактор: Пепа Попова
снимки: Михаела Борисова

оператор: Иван Цвятков
постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)