Излиза пародиен анимационен сериал за Тръмп (видео)

11 януари 2018

Американският телеканал Showtime публикува трейлър на пародиен анимационен филм за главата на Белия дом – Доналд Тръмп. Сериалът под названието „Нашия анимационен президент“ излиза на екран на 11 февруари, но първият от поредицата епизоди ще дебютира още на 28 януари. Главните герои на новия телевизионен проект са самият Тръмп, неговото семейство, съветници и най – близко обкръжение.

Тръмп

Кадър от „Нашият анимационен президент“

Президентът на САЩ стана обект на постоянна сатира във вечерните шоута на Америка, както и в различни анимационни сериали като „Семейство Симпсън“  и „Южен парк“, веднага след избирането си за високия пост. Идеята за „Нашия анимационен президент“ идва от кратките анимационни скечове показвани редовно в програмата The Late Show With Stephen Colbert („Вечерното щоу на Стивън Колберт). Автор на проекта е самият водещ и комик, награденият с наградата „Еми“ Стивън Колберт. Той е известен комик и е един от най – активните критици на администрацията на Тръмп в американската телевизия.

Съдейки по трейлъра, „Нашият анимационен президент“ ще бъде псевдодокументална комедия на абсурда, описваща типичния ден на 45 тия президент на САЩ. В основата на сюжета са нелогичните, а понякога и направо безумни събития, които по мнението на авторите на сериала, се случват зад стените на Белия дом.

В сериала се осмива конфликта на Тръм със демократичните медии, обвинявани от президента в публикуване на фалшиви новини.

Трябва да се спомене, че настоящият президент е извесетен с епизодичните си роли в комедиите „Сам в къщи – 2″, „Бавачка“, „Принцът на Бевърли Хилз“, „Любов с предизвестие“. Освен това Тръмп има голям опит в телевизията като водеш на реалити шоуто „Кандидатът“. В същото време той се оказва рядко чувствителен към сатирата по свой адрес: Доналд Тръмп често отговаря на засегналите го пародии в Туитър.

Тръмп

Алек Болдуин в образа на Тръмп

Комиците и кинозвездите очевидно не се боят още веднъж да разгневят своя президент. Споменатият вече Стивън Колберт постоянно се подиграва на Тръмп в своето шоу, а анимационйите филмчета с президента събират милионна аудитория в you tube.
В ефира на друго популярно вечерно шоу  — Saturday Night Live — в образа на Тръмп редовно влиза холивудския яктьор Алек Болдуин. Феновете отбеляват, че това едва ли не е най – удачната  роля в неговата кариера – мимиката, тембъра на гласа и гримът правят сходството с президента почти плашещи. Франгментите от програмата с пародиите на Болдуин станаха хит в мрежата, а рейтингът на шоуто е достигнал историческия си максимум за последните 40 години.

Източник : РИА Новости

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)