Elsa+Wanted+Poster

В САЩ искат да спрат студа, като заловят Ледената Кралица

04 януари 2018

Полицията в американския град Слайдел (щат Луизиана) на майтап „пусна за издирване“ кралица Елза от анимационния филм на Дисни „Студено сърце“ (Frozen, 2013). Било разпространено съответното съобщение в стила на Дивия Запад на Фейсбук страницата на полицейското управление, съобщава ТАСС. По такъв начин правоохранителите решили да предупредят по оригинален и шеговит начин гражданите за приближаващите студове.

Съгласно сюжета на филма на Дисни, Елза без да иска обрекла на проклятието на вечна зима своето кралство.

„Както се вижда от времето, имаме си работа с много опасна особа. Моля, доближавайте се с особено внимание към издирваното лице“, се казва в „заповедта за арест“.

В съобщението се казва още, че кралица Елза се издирва „жива или мъртва“, като наградата за залавянето й е 100 млн. долара.

Правоохранителите обяснили по-късно, че взаимствали постера от свои колеги от град Харлан (щат Кентъки), които се сблъскали с аналогичен проблем през 2015 година.

Анимационният филм „Студено сърце“ излезе на екран през ноември 2013 година и имаше касови постъпления по целия свят в размер на 1,276 млрд. долара при разходи от 150 млн. долара. През 2014 година създателите на филма получиха Оскар на Американската академия за киноизкуство в категорията „Най-добър анимационен филм“ и „Най-добра песен“. Филмът „Студено сърце“ се смята за най-касовата лента в историята на световната анимационна кинематография. Режисьорите му Крис Бак и Дженифър Лий работят над продължение, което се очаква да има световна премиера през ноември 2019 година.

снимка: graytvinc.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)