9W0B5320

В чест на първото десетилетие

04 май 2015

Hublot отпразнува десет години от създаването на емблематичните часовници Big Bang , като създаде още по-впечатляваща версия на бижутата - Big Bang Unico «10 Years» Haute Joaillerie

Първият модел на часовник Hublot Big Bang бе представен по време изложението  Baselworld 2005. От тогава изминаха 10 години, които  се превърнаха за часовника  в едно десетилетие на триумф – геометричният, леко агресивен дизайн, представящ „големия взрив“ се оказа по вкуса на много известни личности, в това число и на представителки на нежния пол.

21371b82f42d7799fedc2f25eb9c2621

Първата важна годишнина от създаването на часовника Big Bang в ателиетата на Hublot се отбелязва по грандиозен начин – с пускането на колекция от 10 нови часовника, украсени по всички канони на фината бижутерия. Всеки един екземпляр струва точно един милион долара, като е помислено за всеки вкус – има версии в изцяло черни или безцветни диаманти, а за любителите на цветните скъпоценни камъни е видеото по-долу.

Тъй като повода за представянето на новата колекция е  е първото десетилетие, моделът носи съответното име Big Bang Unico «10 Years» Haute Joaillerie. В сърцето на този разкош си движи класически за този калибър модел HUB1242 със 72-часов резерв.

BBU10Years-01

Снимки: Hublot

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)