Гаджето на Сузанита - Александър Атанасов - Сашо Лудия

Гаджето на Сузанита – детски учител

18 април 2019

Невероятно, но факт! Гаджето на тийн сензацията Сузанита, Александър Атанасов, ще се изявява  като детски и начален учител. Оказва се, че въпреки страховитата си визия с много татуировки, мускули, че дори и криминално досие, Сашо по прякор „Лудия“ има диплома за висше образование от Пловдивския университет, където е специализирал предучилищна и начална педагогика.

Визията ни за българското образование бе разбита на пух и прах...

Визията ни за българското образование бе разбита на пух и прах…

Снимките от церемонията по връчването на дипломите за завършено висше образование в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ бяха публикувани от самия Александър в официалния му профил в Инстаграм. Любопитно е, че на доста от кадрите там той е заобиколен от редица жени, но сред тях не е самата щерка на Орхан Мурад, която дълго време бе част от живота му. По всяка вероятност двамата продължават да са заедно, но покрай новото му амплоа са предпочели да не афишират отношенията си.

Гаджето на Сузанита - Александър Атанасов - Сашо Лудия

Иначе самият Атанасов бе осъден на първа инстанция на 4 месеца условно с 3 години изпитателен срок заради сбиване в бившата дискотека „Сикретс“ във Велинград. Други останаха шокирани от профила, който е специализирал Атанасов, имайки предвид визията му на абсолютен бунтар. Една от татуировките му е абсолютно шокираща – на врата му с мастило е изписано „Убивай“. В общи линии външният му вид далеч не се свързва с дейността на учител.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)