Image-5586348-128_thumb-large

Гари Дърден се влюби в „Маринела“ докато снима за новия филм на Ники Илиев

02 август 2016

Aко не се сещате кой е Гари Дърден, припомнете си красивия тъмнокож от „Местопрестъплението“ с неустоимите зелени очи. От понеделник той е потънал в зеления разкош на японската градина в хотел „Маринела“, където обсъждат с актьора и режисьор Ники Илиев започващите снимки по новия му проект.

IMG_6380

Една странна история за глухонямо момиче и бивши боксьори, в която ще му партнират Орлин Павлов и съпругата на Ники – Саня Борисова.  Роли във филма ще имат Башар Рахал, Диана Любенова и Христо Гърбов, а градовете, където ще са снима са Банско, София и Ню Йорк. Заглавието на лентата необичайно   -  “Нокаут/ Всичко, което тя написа” и идва от английския идиом All She Wrote. Tова е израз от времето на Втората световна война. Сражаващите се в Европа американски войници ,  често са получавали писма от своите приятелки, в които се казва, че вече не могат да ги чакат. И я е имало традицията някой да чете на глас писмото си на другите войници, а накрая завършвал с “Това е всичко, което тя написа”. Т.е. нарицателно за “това е краят”. Днес боксовите коментатори  използват израза в мачовете вместо думата нокаут”, така Илиев  обяснява откъде идва името на новия му филм.

11059627_797028420409702_7157789264523079493_n
Сюжетът е повече от интригуващ:  Бивш световен шампион по бойни изкуства, който вече е приключил със спортната си кариера и е загубил много пари по съдебни дела. Той решава да изкарва прехраната си, като пее и свири на китара в клубове в Ню Йорк. Там го открива мъж, който превежда текстовете на песните му на жестомимична реча,  заради сестра си, която от малка отказва да говори

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)