Георги Господинов

Георги Господинов гост на „Международен филмов фестивал Бургас“

24 юли 2018

По покана на „Международен филмов фестивал Бургас“, Георги Господинов ще представи в града последната си книга „Всичките наши тела“ сборник със свръхкратки разкази и ще присъства на премиерата на филма 8’19“ в Бургас.

Срещата с Георги Господинов ще се състои на 26 юли 2018 г., четвъртък от 19 ч. в конферентна зала „АХЕЛО“ в Гранд Хотел и Спа Приморец. Събитието се организира в партньорство с Регионална библиотека „П. К. Яворов“- Бургас и с любезното домакинство на Гранд Хотел и СПА Приморец., а входът е свободен.

gg2

На 27 юли 2018 г., петък от 21 ч. на лятна сцена „Охлюва“ ще бъде прожекцията на 8’19“, филм-омнибус – 6 истории по разкази на Георги Господинов . Филмът е реализиран от 6 различни екипа на режисьорите Петър Вълчанов, Кристина Грозева, Теодор Ушев, Надежда Косева, Любомир Младенов, Владимир Люцканов. Специално за закриването на фестивала Георги Господинов, Тони Бачурова и Владимир Люцканов.

По покана на фестивала специалните гости са Анна Горанова, Александра Цветкова и международните гости Пипо Медзапеса (Италия), Педро Дуарте (Португалия), Вано Бурдули (Грузия), Павел Кита (Австрия), Мехмед Тигли (Турция).

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)