Константин Панчев

Герджиков връчва Гран При на Константин Пенчев на Правосъдните награди

26 ноември 2016

Огнян Герджиков ще връчи статуетката Темида на бившия омбудсман Константин Пенчев на Годишните награди за правосъдие, които ще се състоят на 26-ти ноември в хотел Маринела. Гран При е най-големият приз за изключителен принос в правото. Миналата година със същата статуетка бе удостоен именно професора. Ако сте пропуснали филма ни, може да го видите ТУК.

Огнян Герджиков

Пенчев работи като съдия, като адвокат, народен представител е в 39-тото народно събрание. Бил е председател на Върховния административен съд, а 2010-та става национален омбудсман на България, като миналата година е сменен от Мая Манолова.

PRAVOSUDEN-BAL-RUSH.00_22_20_02.Still017-880x495

На церемонията ще бъдат наградени и Адвокат на годината, Съдия на годината, Нотариус на годината, Дело на годината, Кантора на годината, Медиатор на годината, Правосъдие зад граница и Млад юрист, като номинираните са пазят в тайна до 26-ти вечерта.

Моника Маковей ще получи приз за Международно сътрудничество.
Организатори на Годишните Правосъдни награди са Балканска Медийна Асоциация с подкрепата на Софийска Адвокатска Колегия.

PRAVOSUDEN-BAL-RUSH.00_01_16_08.Still001

Церемонията е с благотворителен характер – за три болни от церебрална парализа дечица. Средствата за тях ще се съберат чрез организирана томбола.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)