orig

Гери-Никол: Аз не съм учител, аз съм артист и мога да правя нещата по различен начин

10 март 2019

„Не си представях славата точно така, но винаги съм искала да успея“ – това сподели певицата Гери-Никол в специално интервю пред Георги Любенов по БНТ. За нея рецептата е постоянство и влагане на правилната енергия в правилните неща.

orig (1)

„Никога не съм си представяла, че ще бъда нещо мимолетно“, каза певицата и допълни: „Цената на славата е скъпа – тя е нож с две остриета.“

orig (2)

Гери-Никол не пропусна възможността да благодари на родителите си за доброто възпитание, което са ѝ дали: „Благодаря за възпитанието на родителите си, защото то ми помага в бизнеса.“ Певицата заяви, че носи отговорността си на кумир по възможно най-добрия начин. „Аз не съм учител, аз съм артист и мога да правя нещата по различен начин“, изтъкна тя по повод на клиповете ѝ. Но подчерта, че отговорността е голяма.

orig (3)

В отговор на въпрос, че има около 600 000 последователи, а това е повече от влиянието на една партия, и би ли създала политическа формация, Гери-Никол отговори шеговито: „Знаеш ли, някой ден мога да направя и партия“. А, ако направи такава, политическата сила щяла да се казва „Върхът на върховете“, каза Гери-Никол и сподели, че според нея, политиците ѝ симпатизирали в добрия смисъл на думата.

Източник: Dir.bg
Снимки: Instagram

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)