Гери-Никол

Гери-Никол: Мечтая за успех на световната сцена

02 ноември 2017

Едва на 18 години, а Гери-Никол вече е име, което е достатъчно познато на младите поколения в България. Чаровната изпълнителка обаче съвсем не смята да спира дотук и не крие амбициите си за пробив и извън родната България. Тийн идолът събра погледите на мнозина в Америка, по време на звездното парти на Philipp Plein в Ню Йорк.

В ексклузивното й интервю за Umbrella Bar REFAN Magazine, Гери-Никол споделя мечтите си, плановете и стремежите за близкото и далечно бъдеще, когато планира да реализира едно от най-големите си желания – да влезе в колаборация не с една, а с няколко световни личности. Освен с международни величия, Гери- Никол, запитана дали би направила дует с фолк изпълнител, например Азис, тя отговаря:

Гери-Никол

„Аз не деля музиката само на два жанра- поп фолк и поп. Обичам да слушам доста стилове музика и бих направила различни неща, защо не и това. Нямам предразсъдъци. Ако даден проект ми хареса, бих се включила в него.“ Радващ за многобройните й фенове е и отговорът, че би се съгласила да влезе в риалити формат като VIP Brother: „Обичам предизвикателствата. Ако нещо е достатъчно интересно като концепция, за да ме накара да се замисля да вляза, бих го направила.“ 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)