Godji

Годжи стана татко за трети път

18 декември 2017

Басистът Георги Милчев-Годжи и приятелката му Надежда Дончева посрещнаха първата си дъщеричка. Момиченцето се появи на бял свят във врачанската болница „Христо Ботев“ вчера и ще носи името Цвета, кръстено на майката на музиканта Цветана, пише „Монитор“. Малката е тежи 2,5 кг и е висока 48 см. Това е първият общ наследник на Милчев и 25-годишната Дончева, която върти малък бизнес, свързан със здравословното хранене.

Двамата се запознали именно покрай професионален ангажимент на Надежда, тъй като и самият Годжи е стриктен във воденето на природосъобразен начин на живот. След като претърпя няколко раздели под светлините на прожекторите обаче музикантът и настоящата му половинка държат отношенията си скрити от публичното пространство.

Вижте още: Годжи в болница със счупен крак

Малката Цвета е трето дете за 48-годишния музикант на „Ку-ку бенд“. Той има двама сина от ученическата си любов и впоследствие първа съпруга – Даниела. Подобно на баща си и двамата имат певчески талант, като по-големият Цветомил има афинитет и към киното. Според спекулациите пък и той се очаква да гушне скоро първата си рожба. По-малкият син на Милчев Волен в момента е в Холандия, където е студент по музика.

Междувременно майката на Годжи се очаква да помага в грижите за малката поне през първите седмици.

Неотдавна Милчев счупи десния си крак и сега ще трябва да съчетава възстановяването си с грижите около новороденото.

снимка: topactualno.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)