Годишни награди за правосъдие 2016

28 ноември 2016

На 26.11.2016 г. в зала ,, София “ на хотел ,, Маринела “ се състоя церемонията по връчването на годишните награди за правосъдие, организирани от Балканската Медийна Асоциация с подкрепата на Софийската Адвокатска Колегия. Събитието е с благотворителен характер и цели набирането на средства за три деца, болни от церебрална парализа.

DSC_0010

DSC_0022

На изключително стилното събитие бяха връчени награди в следните категории: Адвокат на годината, Съдия на годината, Дело на годината, Кантора на годината, Правосъдие зад граница, Медиатор на годината и Млад юрист. Миналогодишният носител на голямата награда Гранд При за правосъдие – проф. Огнян Герджиков връчи статуетката на Темида на бившия омбудсман на България – Константин Пенчев.

DSC_0262

DSC_0138

DSC_0250

На церемонията присъстваха не само представители на бранша, но и много хора от света на бизнеса и политиката, обединени от благородната кауза за подпомагане на болните от церебрална парализа деца. Годишните награди за правосъдие ,, Темида – цената на истината “ се организират за четвърта поредна година. Събитието се радва на все по – голяма популярност и ще продължава и през следващите години да работи за добри каузи.

DSC_0055

DSC_0068

репортер: Ася Георгиева
опрератор: Венелин Бакалов
постпродукция; Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)