TON_3407

Годишни награди на Архитектурен магазин и In LIFE за Архитектура, Строителство и Дизайн

10 ноември 2016

На пищна и бляскава церемония в прекрасната резиденция ,,Анастасия“, за втора поредна година екипът на предаването „Архитектурен магазин“ и In LIFE - Лайфстайл Телевизията на България раздадоха своите годишни награди за архитектура, строителство и дизайн. Партито беше уважено от архитекти, строители, бизнесмени, политици, хора на изкуството. Наградите бяха повод да се съберем с приятели, да обменим идеи и най-важното да се забавляваме. Всички те бяха не само наши гости, но и наши истински и верни приятели. Затова не случайно избрахме резиденция ,,Анастасия“- домът на телевизия In LIFE за място на нашето, станало вече традиционно събитие.

TON_3302Вечерта определено бе подчинена на темата за дома!  Домът – символ на семейството, на сигурността, на споделеността на общите дейности и ценности, съвместността на празниците.
Домът е чаша чай. Чай от тазгодишните липи. Домът е книга. Гледка към Витоша. Мъфини с малинки. Розова пижама. Домът е пръчица канела. Пара от кафе машина. Покривка на точки. Пощенска кутия. Ключ за тавана. Аромат на топъл хляб. Да чакаш някой да се върне. Някой да те чака да се върнеш. Ако трябва да се определи с две думи идеята и усещането за вечерта, то със сигурност това са „дом и уют”.

По приятелски. Именно затова и толкова много приятели на In LIFE и Ася Георгиева - водещата на предаването „Архитектурен магазин“ уважиха събитието.

IMG_1575
В категорията „Проект с национално значение“ безапелационно спечели проектът за Ларгото . Наградата на архитектурния екип с ръководител арх. Генчев бе връчена от арх. Георги Бакалов- председател на САБ. Проф Стоилов – емблематично име в бранша и президент на Международната академия по архитектура поздрави гостите.

TON_3209
За Град на In LIFE беше определен град Копривщица. Лично кметът на града господин Генчо Герданов бе дошъл да получи наградата.

TON_3224
Наградата за хотелски комплекс спечели хотел Арт Комплекс  „Анел“ – Созопол – едно тържество на Изкуството и най-голямата галерия с произведения на изкуството на открито.

TON_3254
За Обществено пространство бе избран кокетния ресторант „Ботаника“. Наградата беше връчена от госпожа Наталия Бондаренко на Жени Дионисиева.

TON_3375
Къща на годината стана домът на Евгени Минчев, който светският ПР №1 направи само преди месеци на столичния булевард „Витошка“. Наградата бе връчена от любимият стилист на In LIFE Васил Атанасов. Той именно се погрижи и за визията на красивите ни водещи Пепа Попова-Кънева и Калина Станева, както и за останалите ни красиви лица Александра Милтенова, Ива Дойчинова и разбира се – символичния домакин – Ася Георгиева.

TON_3281
За Цялостен принос в архитектурата бе отличена компания „Артекс“. Наградата бе връчена на арх. Валентин Валентинов от арх. Гиляна Комитова.

TON_3294
За Архитектурно събитие на годината беше избрано връчването на наградите ,,Архитектон“ на САБ. Наградата на председателя на САБ господин Георги Бакалов връчи лично господин Димитър Барбуков - един от основателите на частното предприемачество в България.

TON_3394
Специално бе отличена и Инициативата на Община Земен – ,,Манастирите на Краище – новото Светогорие“. Наградата на Община Земен връчи госпожа Ирена Соколова - народен представител, на Стефан Маринов – съветник в Община Земен.

TON_3320Всеки един от победителите в отделните категории получи освен традиционната грамота и картина на Иван Яхнаджиев. Ние от In LIFE верни на мотото си да подкрепяме Изкуството и да изписваме с главна буква новата религия, откупихме картините от известният ни художник и ги подарихме на призьорите си. Всеки един от наградените също така получи жарданиера, осигурена от бутик за цветя и подаръци „Букетчето“ и специален подарък от нашите спонсори от D&P PARFUM и лично на г-жа Мария Шахин.

TON_2996

Очарователните ни водещи бяха облечени в красивите тоалети на PROVOСATIVE.

TON_3128
Специалната изненада на вечерта беше звездата Лукас Маскиано, който дойде отново в България, след като само преди месец представи в Барселона при изключителен успех новият си албум.

TON_3172
Момичетата от „Ле Контесе Куатро“ също поздравиха гостите и за пореден път доказаха уникалния си талант. Яна Овчарова и Алфредо Торес спечелиха сърцата на гостите. А Ева Георгиева и Влади Димов накараха присъстващите да танцуват. Партито продължи до късно и всички истински се забавляваха.

TON_3197

TON_3236
IMG_1565

IMG_1779
Вината за вечерта бяха осигурени от спонсорите на събитието – Винпром Пещера, винарска изба Бонония Естейт, Компания БНК и лично от г-н Веселин Балевски, както и от г-жа Галина Нифору – директор на Балканския винен фестивал. Приятелите на In LIFE от Перно Рикард България предоставиха уиски.

TON_3123

За кетъринга се погрижиха от Ресторант „Порто Малтезе“, където всяка седмица In LIFE TV заснема кулинарното си шоу „Кухня в Рая“, а шеф Милош Костич бе и специален гост на вечерта. Своя принос за доброто прекарване на гостите дадоха и Ресторант „Ботаника“ и Ресторант „Интрига“. Сладките изкушения изобилстваха и имаха определено самоковски привкус. Те бяха предоставени от „ДОМА“ – лидера на пазара на сладки изкушения и сладкарница „Захарно петле“, също от Самоков. Ангел Ангелов този път се представи не с „Юнашки тиган“, а с хляб от Музея на Хляба в Копривщица, който той създаде.

TON_3032

TON_3067

TON_3120

TON_3008

TON_3185

TON_3140

Много звезди и популярни личности уважиха годишните награди – Силвия и Теди Кацарови, двама кандидат президенти от изборите у нас преди дни – Жорж Ганчев и Николай Банев със съпругите си, Ива Екимова, Анина Ангелова и Веселин Балевски, лорд Евгени Минчев, красавиците Антония Петрова и Малина Димитрова, темпераментния Алфредо Торес, Зоя и Сотир Немови, Поли Генова и майка й  Даниела, Яна Овчарова и Ева Георгиева, Оля Ускова, Стоян Бонев от Henkel Bulgaria, Анелия Петкова, собственик на Bridal Fashion, Ирина Сердарева, Едис Пала, Веселин Балевски, бизнес дамата Мая Косева и съпругът й Енчо и много, много други приятели на „Архитектурен магазин“ и телевизия In Life.

IMG_1548

репортер: Александра Милтенова
оператор: Венелин Бакалов
снимки: Михаела Борисова и Антон Хариев

постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)