За 15-ти път ще бъдат връчени годишните награди „Човек на 21-ви век“

20 юни 2017

Какъв трябва да е Човекът на 21-ви век? Ще разберем на 21.06.2107-та, в зала „София” на хотел „Маринела” в София,  когато за 15-а поредна година програмата “Произведено в България” с автор Адриана Цанева и Олга Ускова ще раздаде своите годишни награди на заслужили в различни обласит българи. Основната идея на програмата е да бъде витрина на българското производство, на българската култура, на “всичко българско и родно”, което издига националното ни самочувствие и ни прави достойна част от Европа.

Наградата, която клуб „Човек на 21 век“ и програма “Произведено в България” връчват, след прецизно решение на компетентно жури, е оценка за човека, който живее, работи и създава днес и сега в условията на съвременна България. Това е признание за човека, който здраво стои на земята и който е поел кормилото на своя живот, защото успехите идват с много труд, упоритост и вяра.

Наградата “Човек на XXI век” се връчва на най-динамично развиващите общини и фирми, а основният критерий, по който се определят номинираните вече 15 година е непроменен – прогресивно развитие.

Ето и отличените в различните категории:

Димитър Сотиров – кметът на гр.Земен, Георги Икономов – кметът на гр.Банско и д-р Костадин Коев – кметът на гр.Велинград ще получат статуетка „Плодородие“, която носи успех и напредък в работата, на церемонията по връчването на международна награда „Човек на 21 век“ в категорията „Публична администрация“ от ръцете на Негово Високопреосвещенство Западно-и Средноевропейски митрополит Антоний.

В Категория „Производство” награда ще получат „ Мел Инвест Холдинг ”АД с изп.директор Илияна Георгиева.

В категория Производство „Синя икономика“ – „Варна Меритайм” ООД с изп.директор Илзе Атанасова

В категория „Производство и услуги”Димитър Георов  – собственик Керамична фабрика Мирково и Хотел Женева

В категория „Спорт” - Цено Ценов – президент на Европейския съвет по борба и вицепрезидент на Световната федерация по борба.

В категория „Авангардно и креативно мислене” – Архитект Вили Комитова

В категория „Изкуство” - художникът Павел Митков.

В категория „Арт креативен предприемач” - Милчо Соколов

Сред официалните гости, които ще наградят отличените са президент Петър Стоянов, омбудсманът на Република България Мая Манолова, Негово Високопреосвещенство Западно-и Средноевропейски митрополит Антоний, депутати от 44-ото Народно събрание, кметове и представители на дипломатически мисии.

Наградата е оценка за целогодишната работа, постиженията и усилията за адаптация на бизнеса, администрацията и обществото към европейските стандарти. В номинациите участват региони и области на България, кметове, производители на промишлени и селскостопански стоки, фирми от туристическия бранш, хотелиери, инвестиционни компании.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)