19275071_1069080673194181_844647352568225726_n

И призьорите от Годишни награди „Човек на XXI век“ са…

22 юни 2017

На 21 юни в зала „София“ на х-л „Маринела“ за 15-ти пореден път бяха връчени Годишните награди „Човек на XXI век“  на заслужили в различна област българи. Призовете са дело на програмата „Произведено в България“ с автор Адриана Цанева и Олга Ускова, целяща да бъде витрина на българското производство, на българската култура, на “всичко българско и родно”, което издига националното ни самочувствие и ни прави достойна част от Европа.

Водещата на церемонията Калина Станева от In Life TV

Водещата на церемонията Калина Станева от In Life TV

Те се връчват след прецизно решение на компетентно жури, като са оценка за човека, който живее, работи и създава днес и сега в условията на съвременна България – признание за човека, който здраво стои на земята и който е поел кормилото на своя живот, защото успехите идват с много труд, упоритост и вяра.

Д-р Костадин Коев, кмет на Община Велинград

Д-р Костадин Коев, кмет на Община Велинград

Сред призьорите са също и най-динамично развиващите се общини и фирми, а основният критерий, по който се определят номинираните вече 15 година е непроменен – прогресивно развитие. В номинациите участват региони и области на България, кметове, производители на промишлени и селскостопански стоки, фирми от туристическия бранш, хотелиери, инвестиционни компании.

Президентът Петър Стоянов връчва статуетката на кмета на гр. Земен Димитър Сотиров

Президентът Петър Стоянов връчва статуетката на кмета на гр. Земен Димитър Сотиров

Сред официалните гости на събитието тази година бяха президентът Петър Стоянов, Негово Високопреосвещенство Западно-и Средноевропейски митрополит Антоний, депутати от 44-ото Народно събрание, кметове и представители на дипломатически мисии, зам.омбудсманът на България доц.Диана Ковачева, зам.министърът на спорта Ваня Колева, областният управител на град Перник Ирена Соколова, известните български бизнесмени Жана Атанасова, семейство Димитър и Весела Барбукова (собственик и творчески и идеен двигател на телевизия In Life), Цветелина Маймарова, Мирослав Диамандиев и много др.  Водеща на церемонията бе „културното“ лице на телевизия In Life Калина Станева, а самата медия бе основен медиен партньор на наградите.

Всички призьори от 15-то издание на наградите "Човек на XXI век"

Всички призьори от 15-то издание на наградите „Човек на XXI век“

Ето и кои са отличените тази година:

1. Категория „Производство”: „ Мел Инвест Холдинг ”АД Илияна Георгиева

2. Категория Производство „Синя икономика“: „Варна Меритайм” ООД Илзе Атанасова

3. Категория „Производство и услуги”: Димитър Георов Керамична фабрика Мирково Хотел Женева

4. Категория „Спорт”: Цено Ценов – президент на Европейския съвет по борба Вицепрезидент на Световната федерация по борба

5. Категория „Авангардно и креативно мислене”: Архитект Вили Комитова

6. Категория „Изкуство”: Художник Павел Митков

7. Категория „Арт креативен предприемач”: Милчо Соколов

8. Категория „Публична администрация” Д–р Костадин Коев – Кмет на г.Велинград, Димитър Сотиров – Кмет на г. Земен, Георги Икономов – Кмет на г. Банско

Виж още снимки от наградите ТУК и ТУК!

ОЧАКВАЙТЕ РАЗШИРЕН РЕПОРТАЖ ОТ НАГРАДИТЕ!

Областният управител на Перник Ирена Соколова, кметът на гр. Земен Димитър Сотиров и собственикът и творчески двигател на телевизия In Life Весела Барбукова.

Областният управител на Перник Ирена Соколова, кметът на гр. Земен Димитър Сотиров и собственикът и творчески двигател на телевизия In Life Весела Барбукова.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
фотограф: Антон Хариев
постпродукция: Деян Дяков

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)