smart1

Годишното коледно парти на Smart Brokers – на 17 декември в „Хасиенда Клуб“

16 декември 2015

На 17 декември от 20.00 часа в столичния клуб „Хасиенда“ ще се състои Годишното коледно парти на една от водещите компании за продажба на луксозни имоти у нас Smart Brokers и партньорите им от Stephen George International, с които заедно са реализирали проекта на първата жилищна сграда в България, сертифицирана по BREEM – най-разпознаваемата устойчива практика в областта на устойчивото строителство, изграждането и експлоатацията на сгради. На него ще присъстват партньори и клиенти на фирмата.

„ИЗГРЕВ 132″ се намира в престижния район Изгрев, м. Дианабад, на 10 минути пеша от запад.Метростанция „Жулио Кюри“ и в непосредствена близост до парк „Борисова градина“ и тенис комплекс и басейн „Дианабад“.

smart2
Сградата се развива в един подземен етаж, пет надземни етажа и терасовиден етаж, като следвайки естествения релеф на терена в южната част на имота се изгражда градина с ниска и висока растителност, организирана в зелени и цветни тераси, които създават приятна среда за отдих.

Тя е проектирана и сертифицирана по BREEM – с критерии, които представляват широк спектър от категории от енергия до екологична целесъобразност. В нея все още можете да закупите двустайни, тристайни и мезонетни апартаменти.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)