Настоящата "Мис Плеймейт" се спряга за новата любов на Христо Сираков.

Голата булка пред „Александър Невски“ – част от музикалния клип „Правиш ме крейзи“

07 декември 2018

Полугола булка на фона на храм-паметника „Александър Невски“ скандализира социалните мрежи. Оказа се, че разсъблеченото момиче участва в музикален клип и всъщност е „Мис Плеймейт“ 2018 Жанета Осипова. Важна роля в клипа играе и режисьорът Георги Георгиев – Готи.

„Всичко се случи спонтанно. Нямахме конкретна идея за клипа. Моето събличане е извън храма и недоумявам защо недоволството непрекъснато расте“, коментира пред Bulgaria ON AIR Жанета Осипова. Режисьорът Георги Георгиев обясни, че е правил много други сериозни проекти, но тогава нито една медия не била заинтересована.

"Голата булка" и настояща "Мис Плеймейт" се спряга и за новата любов на Христо Сираков.

„Голата булка“ и настояща „Мис Плеймейт“ се спряга и за новата любов на Христо Сираков.

„Явно това е начинът някой да ти обърне внимание. „Правиш ме крейзи“ е едно дискотечно парче. Песен, в която искаме да покажем една красива дама, която ме прави „крейзи“ и това е в основата на нещата“, коментира той.

Според „Мис Плеймейт“ 2018 „за изкуството няма граници“. Тя беше категорична, че не се притеснява и не се срамува от това, което е направила и не смята голотата за нещо неестествено. До края на седмицата клипът се очаква да бъде готов.

Виж още по темата: Докато смъртта ни раздели!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)