20150811-kim-post

Голата истина: Кардашиан разсея съмненията относно своята бременност

14 август 2015

Бременната Ким Кардашиан публикува на страницата си в Instagram своя гола снимка. Така TV звездата реши да разсее съмненията относно своето положение.

20150811-kim-1

„Мнозина казват, че съм твърде слаба за бременна и че всичко е лъжа и измама …. Други твърдят, че просто съм твърде дебела, а информацията за бременността е лъжа и измама … Вие ме познавате най-добре, за да знаете, че ако реша да използвам услугите на сурогатна майка бих ви разказала за това мое решение.“, добави текст под снимката Кардашиан, отбелязвайки, че при всяка жена бременността е различна и че не се интересува от злонамерените коментари в интернет:

„Хората са различни, бременността при всяка жена е уникална! Научих се да обичам тялото си на всеки етап! И благодаря на Бога за това, че този път коментарите, които пишете по мой адрес въобще не ме вълнуват!“

Тук е мястото да припомним, че в началото на юни стана известно за втората бременност на Ким: TV звезда сподели добрата новина със сестра си Клои в тийзъра на новия епизод на риалити шоуто „Семейство Кардашиан“. По-късно Ким съобщи, че тя и Уест очакват момченце.

Снимки: Instagram

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)