Гола красавица с нарисувани дрехи в Ел Ей, никой не разбра (Видео)

25 май 2019

Мнозина все още се съмняват доколко бодипейнтингът може да се причисли към реалните изкуства, но това видео би следвало да ги убеди в обратното. Пашур Хаус е един от най-популярните артисти в бранша в Лос Анджелис, като е чест гост в редица шоупрограми по VH1, TNT, Comedy Central и др., в които разкрива част от тайните на успеха си.

Бодипейнт

Неслучайно е наричан и „Пикасо на Бодипейнтинга“, като е изнасял уъркшопове по цял свят – САЩ, Австралия, Франция, Италия, Испания, Холандия, Ирландия, Англия, Хавай. Негови клиенти са били Ролинг Стоунс, Playboy, Цирк дьо Солей, Animal Planet и много други брандове. И преди да прекалим с рекламата, да се върнем и към същността на този материал – нагледния урок какво може бодипейнтингът.

В клипа по-горе ще видите красивата блондинка Джули да се разхожда по джинси и тениска по улиците на Ел Ей.. или поне така изглежда.

Бодипейнт

Всъщност русокосата хубавица е съвсем гола, но е толкова умело изрисувана, че хората трудно съумяват да направят разликата. Пашур обяснява, че експериментът му цели единствено да покаже как хубавата боя и умелото изрисуване на тялото би заблудил всеки, а ние май сме склонни да се съгласим с него. Вижте и вие!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)