Селфи в Чернобил

Голи селфита в Чернобил или как простотията ходи по хората!

14 юни 2019

Наскоро ви разказахме за най-новата телевизионна мания – сериала на HBO „Чернобил“, който успя да върне спомените на милиони за драматичните събития в Русия през далечната 1986 година. Трагедията в атомната централа имаше сериозни последствия над района в украинския град Припят и още много места по света, отнемайки десетки хиляди животи по един или друг начин.

Селфи в Чернобил

И въпреки че тези събития са засегнати в сериала, това съвсем не попречи на много инфлуенсъри да решат, че „Призрачният град“ е идеална дестинация за селфита в социалните мрежи. И това само по себе си едва ли щеше да е проблем, ако въпросните (изцяло на принципа „простотията ходи по хората“) не се снимаха с ухилени физиономии, демонстрирайки пълна липса на уважение към загиналите в трагедията.

Селфи в Чернобил

„Върхът на айсберга“ се оказа и кадър в Чернобил, на който… подрастваща девойка е заснела полуголия си задник.

Селфи в Чернобил

Снимките се оказаха толкова потресаващи, че сценаристът и продуцент на тв сагата Крейг Мазин се принуди да пусне в Twiiter съобщение „Ако посещавате това място, моля, помнете че там се е случила ужасна трагедия. Отнасяйте се с уважение към всички, които са страдали и са се жертвали“. Дали обаче молбата му ще има ефект… по-скоро се съмняваме.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)