Голф и Канарски остров

08 юни 2014

Екзотична ваканция на остров Гран Канария бе голямата награда на провелия се вчера, в St. Sofia Golf Club & SPA в село Равно поле, турнир I need Spain, който е включен в рамките на програма „Испанска пролет“ на посолството на Мадрид в България и се проведе със съдействието на „Тур Испания“ (държавната служба по туризма на Испания, базирана във Виена и акредитирана и за България). Турнирът бе организиран от посланика на Испания у нас, Н. Пр. Хосе Луис Тапия, и неговият Клуб „Дипломати и Бизнес“, който събра най-запалените играчи на голф от дипломатическия корпус и от бизнес-елита на България.

DPP_0052

Голямата награда грабна Николай Тончев, който ще се наслаждава на 5-дневен отдих на един от райските канарски острови. Призът „най-близо до 9-та дупка“ пък отиде в ръцете на Роберто Младенов. Трето място бе за отбора на Радко Стойнев и Роберто Младенов. „Сребърният медал“ пък взеха Иван Андреев и Мирослав Долапчиев. А купата за първото място, връчена от посланик Тапия, вдигнаха Румен Анастасов и Сет Ундърууд. Наградата за най-близо до 15-та дупка спечели Боби Велков.

DPP_0076

Сред участниците в турнира по този елитно-артистичен спорт бяха бизнесмените Красимир Гергов и Петър Манджуков, както и посланика на Аржентина Н. Пр, Гийермо Асрак.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)