8-ds_5

Голямо признание за новия DS 5

23 март 2015

Представен като световна премиера на салона в Женева, новият DS 5 беше избран от Auto Plus и RTL за „Най-добър сериен автомобил на салона“, съобщава actualno.com. След концептуалния автомобил DIVINE DS, отличен миналия септември с наградата „Най-добър концептуален автомобил“ на Световното автомобилно изложение в Париж, сега е ред на новия DS 5.

free-wallpaper-5

Представен като световна премиера в Женева, новият DS 5 – флагман на Марката DS – получи наградата, присъдена от Auto Plus и RTL. Тази награда е резултат от гласовете на читателите, зрителите и интернет потребителите на тези медии, които в продължение на петнадесет дена имаха възможността да изберат предпочитания от тях автомобил. В конкурса участваха около 40 нови автомобила в четири различни категории: сериен автомобил, зелен автомобил, концептуален автомобил и предпочитан от децата автомобил.

372332,xcitefun-citroen-ds5-3

Новият DS 5 събра 30 % от гласовете в своята категория и по този начин се открои сред 14-те конкурентни автомобила. Участниците в гласуването бяха съблазнени от авангардния му стил – с вертикално ориентираната, изваяна решетка – от изтънчеността му и от вниманието, отделено на детайлите, както и от хай-тек технологиите – като например фаровете, оборудвани с технологията DS LED Vision и поста за управление, тип кокпит със сензорен 7-инчов екран.

снимки: Сitroen

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)