20200106-joliepost

„Гордея се с него“: бащата на Анджелина Джоли даде интервю за Брад Пит, дъщеря си и внуците

07 януари 2020

Преди няколко дни 81-годишният баща на Анджелина Джоли, Джон Войт, присъства на Gold Meets Golden. На събитието актьорът даде интервю, в което заяви, че се гордее с бившия си зет, 56-годишния Брад Пит.
Въпреки напрежението между Джоли и Пит, Джон съчувства на Брад. Оказва се, че е възхитен от работата на актьора във филма на Куентин Тарантино „Имало едно време … в Холивуд“.

Джон Войт

Толкова се гордея с Брад в този толкова необичаен, популярен и много динамичен филм,Войт призна в интервю за People.


Джон също каза пред журналисти по време на обяда на „Златен глобус“, че с нетърпение очаква да види Брад на церемонията по награждаването в неделя вечерта. Джон обясни и защо смята Анджелина за страхотна майка.

Анджелина Джоли с детьми
Тя просто обожава децата си, винаги е активно включена в живота им и се грижи за тях. Тя знае и вижда всичко … Тя е просто прекрасна,

- каза Джон.


В интервюто актьорът говори и за шестте си внуци: 18-годишната Мадокс, 15-годишният Пакс, 14-годишната Захара, 13-годишната Шила и 11-годишните Нокс и Вивиен. „Всеки от тях е специален по свой начин и всеки би искал да осигури на децата си всичко необходимо, за да им  позволи да се докажат. Всяко от тези шест деца е уникално“- обобщи Войт.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)