Newmarket Races

Гордостта на татко: 15-годишната дъщеря на емира на Дубай раздава храна на нуждаещите се

13 януари 2017

Емирът на Дубай Мохамед бин Рашид Ал Мактум не случайно е завоювал любовта на своя народ – далновидността на владетеля стои зад много правителствени проекти, които по възможно най-добрия начин влияят на благосъстоянието на населението на ОАЕ и икономиката на страната. Новата инициатива на Шейха е създаването на „Банка за продукти“ или, казано по друг начин, разпределението на излишъка храна от супермаркети и хотели между тези, които са в нужда.

За да покаже на хората, колко важна е новата инициатива, Мохамед бин Рашид Ал Мактум привлече в проекта 15-годишната си дъщеря Шама, която взе участие в първата акция по разпределяне на продуктите.

В Instagram профила на Емира на Дубай вече се появи видео-доклад за кампанията, в което се появява и дъщеря му. В коментара си към видеото Мохамед бин Рашид ал-Мактум не крие, че е много горд с дъщеря си, която се занимава с толкова важна мисия.

Горд съм с дъщеря ми Шама, която днес взе участие в доброволческата програмата „Банка за продукти“. Нашата философия в тази хуманитарна мисия е проста – винаги да бъдем пример,

- Написа в блога си политикът.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)