Кръстословица

Господин Кръстословица

01 август 2014

Всички сте го срещали. Той е онзи тип мъже, който е много труден за разбиране. Не знаеш никога къде е, с кого, какво прави и за какво мисли. Той е кръстословица, която ти трябва да решиш. Избягва да представи пред теб истинската си същност, крие се зад хумора и маската на чара си. Той е всичко това, което си търсила… обвито в тайнство и мъгла. Ние сме тук, за да ти помогнем. Кой е той? -Обикновено такъв мъж има завидна кариера, ненадминат личен стил и маниери, което са обект на завист. Той винаги дърпа стола, за да седнеш, отваря ти вратата и те изпраща до входа на апартамента ти. Три дни по-късно той все още не се е обадил. Дори не ти е писал във Facebook. Защо ли? Защото той е господин Кръстословица. По-труден от тази в сутрешния  вестник, но там поне има някакъв вид подсказващи думи. Тук се намесваме ние с нашите 4 съвета – как да разгадаеш този тип мъже. Как да решиш една кръстословица – когато в нея е замесен и един мъж?

Действай предпазливо! Не бъди нахална и прекалено досадна, не задавай прекалено много и ненужни въпроси. Той е по-непредсказуем и от дете. Трябва да подходиш по един улегнал и дипломатичен начин. Без излишни думи. Дай ясно да се разбере, че няма да търпиш подобно поведение, но по-възможно най-елегантния за една дама начин – със стил. Няма как да разгадаеш един мъж, когато се опитваш да го пришпориш. Ако отговаря уклончиво или не изцяло точно се откажи и след време опитай пак. Така постепенно той ще ти се довери и ще разбере, че ти искаш да го опознаеш, а не да го подложиш на кръстосан разпит.

Без излишни драми! Сълзи, преследване и шпионаж – те не са за теб! Това само ще го отдалечи и ще направи теб смешна в неговите очи. Трябва да подходиш по такъв начин, че да предизвикаш неговия интерес, заради това което си, а не заради дадено поведение, което изграждаш. Мъжът-кръстословица е  прекалено умен, за да го заблудиш с цупене и вирене на нос. А и ти не си глупачка, която действа по този начин. Подходи с чувство за хумор – за всеки проблем, който възникне!

Смени ролите! Накарай го той да те търси. Не вдигай телефона на първото позвъняване. Не пиши първа и не предлагай ти да организираш следващата среща. Нека той да бъде ловец, а ти вечно изплъзващата се негова жертва. По този начин ще задържиш интереса му много, много по-дълго.

Бъди себе си! Никога не играй театър с такива мъже. Колкото по-трудно е за теб да откриеш какво мислят те, толкова по-лесно, те се промъкват в най-тъмните места на твоето съзнание и много бързо откриват какво мислиш (и чувстваш). Покажи се като онова лъчезарно и вечно усмихнато момиче, което е видял за първи път.  Онова момиче с многото вицове и забавни истории. Момичето, което е изградило кариера и знае пътя, по което е поело. Мъжете харесват амбициозни жени, колкото и да не си го признават.

Това е поведението, което трябва да спазваш, за да разгадаеш една кръстословица. Стискаме ти палци и се надяваме отговорите да ти харесат, когато стигнеш до края й!

текст: Костадин Костов
колаж: In Life

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)