Готвенето е песен с Кали в Кухнята – Епизод 13 „Кухня в Рая“

11 ноември 2016

Добре дошли в новият Епизод 13 на Кухня в Рая – най- модерното, забавното и класно кулинарно шоу в  родния ТВ ефир! До сега в епизодите от предаването се срещнахме се с прекрасни и интересни звезди, сготвихме чудесни средиземноморски ястия, Алекс и шеф Милош се сприятелиха и не се заяждат вече, все по-малко ножове се размахват в кухнята… Изобщо кулинарно щастие в МОЛ Парадайз!

Кухня в рая - Кали     TON_1272

За нищо на света не пропускайте да гледате “ Кухня в рая“ с една от най-любимите поп-фолк изпълнителки Кали. В днешния епизод ще разберете, може ли готвенето да бъде песен, трудно ли е на певицата да отглежда три деца и кой готви в дома и.

Освен всички нейни таланти, ще научите и колко езика владее, а шеф Милош, няма да скрие симпатията си и учудването от перфектния сръбски с който Кали го изненада. Дали това помогна и дали задачата, която той постави на нея и водещата Алекс, бе по-лесна? Имаше ли дъжд от минуси или похвалите преобладаваха?

TON_1236
Още много от „кухнята“ на личният живот, на чаровната гостенка, а за финал перфектно приготвено ястие от риба тон!

Кухня в Рая е продукт на уникалното сътрудничество на In LIFE TV  с най-добрия средиземноморски ресторант у нас – Порто Малтезе и най-добрият МОЛ в България – Парадайз. А в РАЯ всичко е красиво – и ресторанта, и кухнята, и водещата, и шефът, и мястото…

TON_1241

Досега в Кухня в Рая имахте удоволствието да видите:

Миски в Кухнята в Епизод , – как две Мисис България готвят в лицето на Ради Орцева и чаровната ни водеща Алекс Милтенова;
Епизод 2 бе нежен и прекрасен, каквато бе и нашата гостенка – Теди Кацарова;
Епизод 3 бе доста страшен, да не кажем направо криминален, защото се размятаха здраво ножове, а и госта ни беше доста страшничък – Гущера…;
В Епизод 4 тъкмо да се успокои положението…и кухнята ни от райска стана дяволска, но с помощта на Ива Екимова всичко се подреди;
Епизод 5 бе удоволствие и забавление с чаровната актриса, стилистка и дизайнерка Елена Алекси ;
В Епизод 6 наш гост бе очарователната певица Веси Бонева, която веднага редувахме със също очарователния певец в 
Епизод 7   – поп изпълнителя Владо Димов;
В  епизод 8 наш гост бе Бети Методиева, в епизод 9 „откраднахме“ живот в кухнята с Цвятко Ценов и наистина се забавлявахме!
В юбилейният 10-ти епизод гонихме каймани и латинопартизани с Искрен Пецов, а в Епизод 11 ви срещнахме със Светлана Василева.
В последният епизод 12 светският ПР и комуникатор Наско Лазаров се справи повече от добре с предизвикателството да приготви пълнен калмар. 

TON_1253

Ако сте пропуснали – вижте в прикачените линкове!

TON_1267

И очаквайте много нови изненади от нас!
Гледайте и новите ни епизоди – винаги свежи, различни и добри!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)