Halloween-Makeup-for-Men-1

Готови ли сте за Хелоуин?

30 октомври 2017

В навечерието на Хелоуин сме – маскарад, който се провежда на 31 октомври най-вече в англоговорящите страни. Великобритания, Ирландия, Канада и САЩ. Началото си води от келтския езически ритуал Самайн (Samhain) и съвпада с честването на католическия ден на Вси светии. Древните келти посрещали своята Нова година Самайн (Сауин) в края на октомври. Те живеели с вярването, че в нощта срещу нея починалите през изминалата година навестяват земята в търсене на живи тела, в които да се вселят. За да се предпазят, келтите гасели огъня в огнищата и се опитвали да изглеждат колкото се може по-страшно – обличали животински кожи и глави, надявайки се да изплашат привиденията. Събирали се около огньове, запалвани от друидите жреци, устройвали гадания. От няколко години този празник стана много популярен и в България. Средновековни кръвопийци ще намерят убежище в нощта на 31 октомври в редица заведения в София, които по традиция специално се подготвят с тематични вечери и декорация. Ако искате да се впишете по уникален начин в атмосферата на най- добрите клубове помислете за костюма и визията си. Остават ви броени часове за подготовка.

Представяме ви няколко интересни идеи за празничната вечер….

Готови ли сте за Хелоуин?

creative-halloween-make-up-ideas-23__880

Гримът е важна част от цялостната ви Хелоуин визия. Ще се учудите какъв ефект можете да постигнете с черен молив, очна линия, малко сенки за очи и, разбира се, много фантазия.  Ако не разполагате с артистичен талант в себе си, вероятно можете да намерите гримьор във вашия район, готов да ви помогне за Хелоуин.

creative-halloween-make-up-ideas-55__605

creative-halloween-make-up-ideas-93

creative-halloween-make-up-ideas-77__605

Какво ще кажете за зомбита, черепи, страховити кукли, ледени кралици,  Арлекини или бледи принцеси. Нека този Хелоуин бъди по-различен. Възползвайте се от следващите ни предложения и безспорно ще съберете всички погледи.

creative-halloween-make-up-ideas-30__880

creative-halloween-make-up-ideas-56__700

creative-halloween-make-up-ideas-76__605

creative-halloween-make-up-ideas-37__605

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)