Готови ли сте?! Излезе трейлърът на най-досадният филм на всички времена!

21 юли 2017

Не знаем за вас, но ние с любопитство очакваме появата на голям екран на филма „Baa Baa Land“. И как да е иначе, след като собствените му създатели го описват като …“Най-досадният филм на всички времена“.

baa baa land

Със сигурност за този факт, ще е спомогнала и продължителността на лентата – цели осем часа, но пък все още не сме стигнали до съдържанието и главните действащи лица..просто защото такива освен десетина овце няма. Всъщност цялата продукция представлява осемчасова пълна картина на живота на овцете, заети с каквото там си правят овцете по принцип.

„Baa Baa Land“ е не само първият филм изцяло с овче участие, но и първият, продуциран от калифорнийските разработчици на приложението за медитация Calm, тоест ефектът явно е да докаже правотата на твърдението, че броенето на овце помага при безсъние. Продукцията е снимана изцяло в Есекс, Великобритания, като след очакваната премиера на „Baa Baa Land“ през септември в Лондон, филмът ще тръгне и по кината на Острова.

Основните звезди в каста...

Основните звезди в каста…

 

Според продуцента Питър Фрийдман „това е най-отегчителният филм, правен някога. Надяваме се и публиката да смята като нас“, твърди той, а съоснователят на Calm Алекс Тю го допълва „Филм, по-добър от всяко сънотворно хапче, създавано досега“. Склонни сме да се съгласим с тях – само докато напишем този текст, и на нас ни се доспа..

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)