София Ринг МОЛ

Грандиозно и българско откриване на най-новия Ринг МОЛ на столицата

07 ноември 2014

На 6 ноември, още от 9 часа сутринта, стотици любопитни софиянци и гости направиха задръстване в частта на Околовръстния път на столицата около новата случка. А тя бе – официално откриване на най-новия МОЛ.

DPP_2279

В 10 часа на 6 ноември София Ринг Мол отвори вратите си за първите посетители с атрактивна и много българска церемония.

 

DPP_2283

Официалното прерязване на лентата бе сторено от кмета на София Йорданка Фандъкова,  кмета на община „Витоша“ Валери Йорданов, инвеститорите и мениджмънта на търговския комплекс. Всички те  посрещнаха с добре дошли хилядите посетители, които бяха дошли в деня на откриването и пожелаха успех на новия грандиозен търговски обект.

DPP_2359

„Освен че София Ринг Мол е едно прекрасно място, в което всички ще се забавляваме, тук ще бъдат открити нови 1500 работни места, което в момент на криза е от изключителна важност за града“, сподели госпожа Фандъкова.

DPP_2301

Традиционният водосвет с пожелание за здраве и бизнес успехи бе последван от  музикално изпълнение на гайдари.

DPP_2345

DPP_2364

DPP_2298

DPP_2330

DPP_2339

А окончателен блясък и настроение придадоха брилянтните изпълнения на танцьорите от ансамбъл Българе и звездата на ансамбъла Албена Вескова. Всички посетители се възхитиха за пореден път на невероятния талант на младите изпълнители от Българе, на ритмичния им танц и греещите им лица.

DPP_2371

„Качеството, което ще видите, е резултат от силна отдаденост”, заяви един от основните акционери на центъра, а изказването му бе допълнено с репликата „Това е ненадминато!” – на гръцките партньори от магазин ИКЕА.

DPP_2285

Оказа се, че въпреки деня на официалният старт  да бе в средата на работната седмица, първите посетители бяха много.
Финалът на официалната част приключи с атрактивна заря на светло!

DPP_2388

След отварянето на вратите всички се устремиха към вътрешността на Ринг МОЛ и успяха да видят, че той е пълен 70% още на старта си – една добра заетост на търговски площи още при старта.

DPP_2394

А иначе през целия ден на откриването, както и през следващите дни, най-новият мол ще продължава да радва гостите си с десетки изненади, подаръци и забавления за малки и големи.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)