Графа

Графа представя „Последната песен“

12 април 2019

Графа ще излезе на на сцената на Sofia Live Club на 12-ти април със своя бенд – Борислав Бояджиев – Борче, Венци Трифонов, Миро Иванов, Краси Тодоров, Сашо Обретенов и Васето Крумов. Билетите в предварителна продажба са в мрежата на Evemtim на цена от 20 лв, а на място и в деня на събитието – 25 лв.

Феновете ще усетят страхотната атмосфера, която Графа и неговите музиканти създават на всеки концерт. Те ще представят на живо и най-новия и специален сингъл – ,,Последната песен“, който излезе в средата на март.

Grafa_SLC_EVENT

Парчето е с много лично значение за Графа и докосна почитателите му още с премиерата си. ,,Последната песен“ се радва на голям интерес в интернет пространството и е сред най-излъчваните в телевизионния ефир.

В момента Графа работи върху новия си албум, който ще излезе през юни, но не спира с концертите си в цялата страна. На 15 април е в Благоевград, на 16 април в Габрово, на 23 април в Свиленград. През есента турнето продължава в Шумен, Русе, Казанлък, Смолян и др. За повече информация следете профилите му в социалните мрежи.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)