Група P.I.F. представи новото си видео към песента „Огън“

28 февруари 2017

На специална промоция и последвал концерт в събота вечер в Sofia Live Club, група P.I.F. представи новото си видео към песента „Огън“. То е заснето в един кадър на улицата от екипът на PREMIERstudio с режисьор Николай Мутафчиев. Негова е идеята видеото да бъде изключително семпло, стилно и нежно, а ролите в него да бъдат поверени на едни от най-известните ни актьори – всички до един татковци.

ogun2

Във видеото участват: Любо Нейков, Станимир Гъмов, Александър Сано – Среброто, Румен Угрински, Кръстьо Лафазанов, Силвестър Силвестров, Китодар Тодоров, Гергана Стаменова, Радост Пенева, Димо Стоянов и малката Ая. Песента “ОГЪН” е посветена на дъщерята на Димо – Ая и е част от последният албум на бандата „P.I.F. 5″.

При първото си показванe пред публика видето бе посрещнато много добре. След като бе качено и в интернет вече се радва на хиляди гледания и много позитивни отзиви и коментари.

Огън - P.I.F

На премиерата на „Огън“ в събота вечер присъстваха някои от участниците – Станимир Гъмов, Румен Угрински, Гергана Стаменова (Playmate 2017 -2 място), режисьорът Николай Мутафчиев и много от верните фенове на P.I.F. Последвалият специален концерт на бандата бе много емоционален и съдържаше много различни песни от редовните сетове на бандата. На сцената на Sofia Live Club по време на емблематичната „Приказка“ Станимир Гъмов прикова погледите към себе си с уникална актьорска и музикална импровизация.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)