11637015-454554-1468141855-650-ed572faa62-1468311715

Гуинет Полтроу и нейната любима рецепта

22 март 2019

Гуинет Полтроу – бургери с риба тон и джинджифил

Необходими продукти:
1 ч. л. уасаби на прах
2 ч. л. дижонска горчица
1 ч. л. вода
1/2 ч. л. пипер
½ ч. л. сол
1 ч. л. джинджифил на прах
2 скилидки чесън
1.5 ч. л. растително масло
500 г филе от риба тон
2 ч. л. зехтин
3 глави лук
4 питки за хамбургер

Вижте още: Джулия Робъртс и нейната любима рецепта

Начин на приготвяне:
Направете гладка паста от уасабито, горчицата и водата, след това я сложете в кухненския робот заедно с черния пипер, солта, джинджифила и маслото. Смесете до хомогенност. Добавете и филето от риба тон. Превъртете само няколко пъти, за да се накълца грубо и се смеси с подправките. Оформете кюфтенца от получената кайма и ги оставете в хладилника за не по-малко от 1 час. Междувременно, нарежете лука и го запържете в зехтин до златисто кафяво. Разрежете хамбургерите наполовина. Запечете кюфтетата на загрята скара на силен огън 2-3 минути от всяка страна. Ако нямате скара, изпържете кюфтетата в тиган. Сложете ги върху хлебчетата, добавете малко пържен лук отгоре и покрийте с другата половина. Сервирайте с подходяща гарнитура.

Снимка: Adme.ru

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)