maxresdefault

Гуинет Полтроу – уверена и независима за BOSS MA VIE Pour Femme

08 август 2014

Холивудската красавица Гуинет Полтроу и модната къща Hugo Boss продължават ползотворното си сътрудничество: като посланик на марката, актрисата взе участие в кампанията на новия аромат – Ma Vie Pour Femme.

blog39

Следвайки успешните лансирания на BOSS NUIT Pour Femme и BOSS JOUR Pour Femme, BOSS MA VIE Pour Femme е завършек на триото и разкрива ново измерение на жената BOSS. Ароматът улавя интимната същност на нейния независим дух, освобождавайки изпълващото усещане да вкусваш с наслада живота – собствения си живот.

Както жената BOSS, Гуинет Полтроу излъчва увереност, която личи от начина, по който носи дрехите си, от походката й, позата й и аромата, който избира да носи.

Hugo-Boss-Ma-Vie-Pour-Femme

Гуинет отбеляза, че този парфюм е идеален за самостоятелни и независими жени, защото е „силен, а в същото време много женствен и различен, а в допълнение на всичко това има и свежо звучене”.

20140807-boss-4

В черно-белия 20-секунден спот звездата, облечена в строг черен костюм, въплъщава именно същността и духа на бюти- новината – увереност и решителност.

https://www.youtube.com/watch?v=V4SuTGfTL9o

BOSS MA VIE Pour Femme излъчва своята най-пленителна и лъчиста женственост и увереност. Свеж и деликатен, уникалният парфюм и композицията от съставки ви канят да отделите малко време, за да оцените и да се насладите на всеки момент. Сред основните съставки, които формират основата на парфюма са – фрезия, жасмин, роза, кактус цвете, както и кедрови и други дървесни акорди.

20140807-boss-1

Връх – модернизъм: цвят от кактус

Връхните нотки на кактусов цвят улавят освежаващата, зелена свежест на упоритото пустинно растение, давайки уникален и модерен нюанс на аромата. Известен с това, че демонстрира безусловна любов към живото във всякакви условия, кактусът събужда ярка и мотивираща светлина, възпламенявайки жената BOSS да живее истински живота си, усещайки удоволствието във всеки един момент.

Сърце – женственост:  цветен букет с пъпка от роза

Разцъфнал букет в сърцето на BOSS MA VIE Pour Femme разкрива ключовите цветя на BOSS NUIT Pour Femme и BOSS JOUR Pour Femme с деликатен и женствен розов туист. Изискана розова фрезия и венчелистчета жасмин са съчетани с нежна пъпка на роза, създавайки естествена цветност. Често възприемани като деликатни и меки, розовите пъпки носят в себе си концентрираната сила на дебелите пластове на истинското сърце на съвършената роза, давайки елегантно усещане за мекота, съчетана със силна женственост.

База –увереност: кедрово дърво

Наситената топлина на фино дърво и кедрово дърво оформя базата на аромата. Прочуто с това, че засилва увереното отношение и лекотата, дървото вдъхновява жената BOSS да отдели момент за самата себе си, приземявайки я с ясно осъзнаване на собствените й усещания и на заобикалящия я свят.

Снимки: Кадри от видеото

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)