20150402-parishilton-POST

Дали вълкът е сменил козината си?

02 април 2015

Парис Хилтън се снима във фотосесия за списание Dujour, и разказа за сериозните промени, настъпили в живота й.

Хилтън ни е позната най-вече като „богатото момиче, за което животът е един микс от партита, мъже и скъпи обувки“.  Сега, обаче,виждаме една друга Парис.

„Надрастнах този етап от живота си. Преди не пропусках нито едно парти, а сега влизам в клуб само когато музика пуска любимият ми DJ или ако получавам пари за това. Сеганямам време за мъже.”, сподели Парис.

На този етап от живота си тя е фокусирана върху създаването на свой собствен многомилионен бизнес. Блондинката разказа пред списанието, че никога не е възразявала на хора, които са смятали, че в живота е толкова глупова, колкото в риалити шоуто Simple Life:

„Аз играех именно тази роля, така че не обвинявам хората, които мислят, че съм  такава и в живота. Срещала съм хора, които са имали подобно мнение за мен  и които са осъзнавали, че съм напълно различна. Не се ядосвам и на тези, които все още вярват, че съм глупава. Така по-лесно се живее!Не ми пука какво мислят хората за мен. Аз знам истината и знам на какво съм способна.”, допълни Парис.

Тук е мястото да припомним, че в момента Парис Хилтън проектира плажен клуб в курорта Azure Urban Resort Residences във Филипините. Клубът ще бъде разположен  върху  шест декара южно от най-големия град на Филипините – Манила и ще включва частни жилища за отдих и изкуствен плаж.

Представяме ви „новата“ Парис Хилтън!

20150402-parishilton-1

20150402-parishilton-2

20150402-parishilton-3

20150402-parishilton-4

20150402-parishilton-5

20150402-parishilton-6

 

Снимки: Dujour

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)