kensington-palace-harry-1525862129

Дали това ще е домът на принц Хари и Меган Маркъл?

12 май 2018

Кралицата може да даде принц Хари и Меган Маркъл нов дом за сватбен подарък. Кралската двойка се очаква да подобри жизненото си пространство след като се ожени. Принц Хари и Меган Маркел в момента се намират в очарователната квартира „Нотингам“ в двореца Кенсингтън, която е с перфектен размер за двойка, но слуховете гласят, че може би това не е техния дом за дълго.

kensington-palace-apartment-1-1525791828
Нет Кот, както наричат имението, е  дом на 33-годишния принц в продължение на четири години.
Счита се за скромно, съпоставено с останалите жилища в и около двореца, особено в сравнение с това на Уилям и Кейт,  което разполага с 22 стаи.
Говори се, че Хари и Меган, които преди това намекнаха за разширяване на семейството си, могат да се преместят в апартамент, който разполага с 21 спални.
И тъй като е до вратата на принц Уилям и Кейт и трите им деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи – те могат да се виждат по всяко време, без да бъдат фотографирани от пресата.
Строителите обновяват покрива на сградата – съвсем вероятно в подготовката за преместването на Хари и Меган след сватбата си този месец.

gettyimages-159172794-1525792524Кралският експерт Пени Junn каза на House Beautiful UK:

„Нотингам Вила е съвсем малка, но след като е в двореца Кенсингтън, явно е безопасно. Мисля, че е малко вероятно те да се преместят в някаква случайна къща другаде в Лондон, защото цената на сигурността ще бъде допълнителна тежест за данъкоплатците. Кралицата може да им даде къща  и в страната …“

Наскоро бе съобщено, че кралицата може да подари на Хари и Мегън дворец,  за която се говори, че е „Йорк Вила“, в квартала „Сандрингам“ в Норфолк.
„Кралицата има навика да подарява имущество“, казва бившият кралски редактор и биографът на принц Хари Дънкан Ларкомбе на Cosmopolitan UK. „Тя даде на принц Андрю Суннингхил Парк, принц Чарлз получил Бирхал, а Уилям и Кейт са били надарени с Анмер Хол, така че има голяма вероятност Хари и Меган да се окажат горди собственици на хубав имот извън Лондон.

Принц Хари и Меган Маркъл ще се оженят в параклиса „Св. Георги“ в замъка Уиндзор на 19 май.

снимки: Getty

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)