gallery-1492199526-index-angelina-jolie

Това ли ще е новият дом на Анджелина Джоли?

18 април 2017

Анджелина Джоли „сложи“ оферта от $ 25 милиона за този имот. Това е сумата, която звездата предлага на продавачите, за да се сдобие с  интересното и  определено красиво имение в Лос Анджелис. 

Когато става въпрос за Холивуд и специалните му особи, редно е да се спомене, че в имението е живял не кой и да е, а Сесил Б. Демил. Той е смятан за един от основателите на киноиндустрията. По време на апогея на кариерата си, той е живял именно в този имот. Изглежда е време друга звезда да поеме  щафетата и нова икона да заживее в стилния дом. В случая – Анджелина Джоли.

Имението, което Анджелина Джоли възнамерява да закупи

Имението, което Анджелина Джоли възнамерява да закупи

Имението е построено през 1913 г. и се намира в луксозния комплекс от затворен тип Лафлин парк. Районът е известен и като дом на много други звезди, като Натали Портман, например.

angelina-jolie-family-room

Недвижимият имот разполага с голям парк, стилни и просторни дневни зони, шест спални, десет бани и изглежда е достатъчно голям за Джоли и шестте й деца. За очарованието на имота и класическата му атмосфера можем да съдим от снимките – тежка дървена ламперия, множество класически детайли в нежен микс с модерни решения, светла трапезария и библиотека от пода до тавана…

angelina-jolie-study

Имението сравнително скоро е преминало през сериозна реставрация, която „ще издържи“ на детските лудории и бандата тичащи хлапета из него. Но ако сделката се финализира, по-скоро децата ще тичат из просторния двор от два акра и ще се наслаждават на хубавия климат на Лос Анджелис. В двора има, също така, красив плувен басейн, дворна къща, тревни площи, розови градини и дори малка обсерватория.

angelina-jolie-dining-room
Да разгледаме!

angelina-jolie-pool-house-living-room

angelina-jolie-table

angelina-jolie-pool-house

снимки: HouseBeautiful

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)