Дами и господа, Деси Цонева!

27 ноември 2015

Да се опише човек като Деси Цонева е трудно дори и за нас, врелите, кипели и обръгнали откъм литературен творчески талант редактори на In Life. Причината – тя е толкова разностранна личност, че вероятно ще ни отнеме цял ден работа и пак няма да успеем да се доближим максимално близо.

Но добре, нека все пак опитаме: тя е чаровна, забавна, щура, всичко това, което сте видяли от нея в стотиците й репортажи. Истината е, че дали пред камера или в реалния живот, Деси е същото онова неподправено и непораснало дете, пред чиято усмивка трудно някой може да устои (особено обектива на камера, нагласена за селфи).

Дами и господа, Деси Цонева!

Тук можем да вметнем, че ако се чудите защо екипът ни толкова често е строен пред китайски ресторанти като войнишка рота пред командира си, то причината е абсолютно същата, макар и леко подправена с пиперлива азиатска супа (вътрешно-фирмен хумор).

Спираме с думите дотук, за да ви оставим да се посмеете зад кадър с Деси и всичко онова, което е останало скрито от очите ви, ние ще завършим само с думите, че много си я обичаме и дори не можем да си представим какъв ли би бил екипът ни без нея. Стига предисловия, и така: Дами и господа, Деси Цонева!!!

Оператори: Кунчо Поляшки/Симеон Симеонов
Постпродукция: Николай Петров

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)