Снимка: Прес инфо

Дами и Господа, Стоянка Мутафова!

28 октомври 2017

„Добър вечер, столетие мое!“ е биографична книга за легендата на българския театър Стоянка Мутафова. Актрисата, дарила усмивки и радост на няколко поколения, разказва за живота си с мъдрост и прави оценка на грешките и успехите си със скромността на великите.

В спомените й оживяват колоси на българската култура, които лично е познавала. Любопитните подробности от срещите й с тях, разбира се, са забавни, защото Стояна умее да разгадава хората и да им прощава техните слабости. Лудории и комични ситуации се редуват с драматични истории за любов, пропуснати възможности и загуба на скъпи на сърцето й хора. В изданието ще намерите много неизвестни факти за живота на актрисата и дори пазени до днес семейни тайни.

Стоянка Мутафова и дъщеря й Мария, далеч по-известна като Муки

Стоянка Мутафова и дъщеря й Мария, далеч по-известна като Муки

Това е книга за 95 години пълноценен живот, посветен на изкуството. Книга за образованата, с богата култура Стоянка Мутафова, която умее да докосва душата и на най-обикновения човек. Книга, в която авторът, нейната дъщеря Мария Грубешлиева и множество популярни и обичани личности от нашето време търсят тайната на дълголетието и успеха.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)