Даниела Стойкова изложба

Даниела Стойкова се завърна у нас със самостоятелната изложба My Way

19 юли 2018

Младата художничка Даниела Стойкова „разказва“ живота си в Италия с изложбата My Way, oткрита на 14 юли на едно доста нестандартно място – в столичната пекарна The Art of Love. Талантливата българка е родена в Нова Загора през 1990 година, като още от дете рисуването е голямата й страст и тя редовно участва в редица детски изложби и инициативи.

Даниела Стойкова изложба

„За мен рисуването не е средство, а необходимост. То ме освобождава от емоциите и ме прави свободна. Целта ми е да вдъхновявам хората и да допринасям за превръщането на света в едно по-красиво място. Пейзажите, които рисувам, разкриват романтичната и мечтателна страна на живота, тя са блян, фантазия, емоция“, споделя Даниела.

Даниела Стойкова изложба

През 2017 и 2018 година, тя участва в редица изложби в Италия, където печели и няколко награди, сред които и Първа награда от конкурса Food Art – Bellinzago и приза Sigillio за значителни постижения в областта на живописа към галерия La Riseria в Новара. Излагала е и в Alson Gallery в Милано, както и в музея на изкуството и културата.

Даниела Стойкова изложба

Изложбата на Даниела – My Way може да бъде посетена от всички ценителите на изкуството до 14 август в пекарната The Art of Love, намираща се на булевард „Христо Смирненски 48″ в столичния квартал „Лозенец“.

Виж още снимки от изложбата!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)