Александра Петканова

Даниел Петканов подари Dodge Challenger на половинката си Алекс

21 юни 2019

Даниел Петканов, по-известен като Лудия репортер, отново демонстрира по впечатляващ начин любовта си към съпругата си и майка на детето му, Александра. Той подари на красавицата нов автомобил Challenger SRT на марката Dodge. Возилото, отличаващо се с ярък червен цвят, притежава мощност от цели 797 конски сили, което го прави едно от най-мощните, срещани у нас. Самата Алекс не пропусна да се похвали с новата придобивка в социалните мрежи, като публикува негови снимки, на които благодари на мъжа си за подаръка.

dodge challeneger на Александра Богданска от Даниел Петканов

Снимка: Instagram

„Няма да повярвате какво ми подари Даниел!!! По принцип съвместният ми живот с него ме е научил да очаквам неочакваното във всеки един момент, но този път ме изненада жестоко, признавам си! От месец и половина усещах, че ми крои нещо, беше потаен, отсъстваше без причина и когато ми каза, че има изненада за мен, очаквах да ми доведе някоя любовница, но не и кола.

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

А бе, изобщо всичките приготовления и начина, по който ми я поднесе бяха супер впечатляващи и точно в негов стил – забавни. Обичам те, Даниел Петканов! Благодаря ти, че правиш живота ми толкова цветен, интересен и емоционален!“, написа към кадрите тя. Той пък разкри изненадата със снимки на автомобила и текст „Семейството ни се увеличи с още един американски член“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)