12921137_10206144966764485_131270883_n

Дари усмивка!

30 март 2016

ДАРИ УСМИВКА е акция за повече усмивки на Мисис България Ана Иванова, подкрепена от носителки на титлите Мис България, Мисис България и Мисис Баба !

Сред лицата на кампанията са Ваня Пенева – Мис България 2011, Юлия Юревич – Мис България 2007,  Дони Василева – Мисис Баба 2015, Мариана Маринова – Мисис България 2007, Александра Милтенова  - Мисис България 2013, Ради Орцева-  Мисис България 2014,  Вики Божилова – Мисис България 2013.

Първата инициатива е свързана с предстоящите абитуриентски балове, целяща да помогне на младежи, на които през тази година предстои абитуриентски бал. За съжаление в държавата ни са твърде много тези, за които завършването на училище се превръща в изпитание вместо празник. Нашето мото е „Нека заедно да помогнем на лишените от родителски грижи , на тези които живеят в социално слаби семейства и тези, за които насилието и мизерията са ежедневие. Нека им дарим една голяма и щастлива и голяма усмивка! Заедно Можем! Ние бихме искали, колкото е възможно повече деца да отидат на свия първи бал, красиво облечени и с увереност да пристъпят в живота на зрели хора. За това, всяка една от нас ще дари официални дрехи и аксесоари на деца в затруднено положение.“

Инициативата има за цел да подпомогне не само деца от домове лишени от родителски грижи, но и деца от социално слаби семейства! Ако искате да се присъедините към красивите дами с благородни сърца, можете да им пишете на е-mail: dariusmivka78@gmail.com, както и на страницата на акцията във фейсбук.

Фотограф: Георги Божков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)