sanne-day-in-las-vegas-strip-imagessan-messagessan-moviesan-movie-messages-1024x576

Да декорираме масата за Деня на влюбените

11 февруари 2018

Домът е най-романтиното място, където можете да посрещнете Свети Валентин. Разбира се да посетите и ресторант не е лоша идея, но само у дома влюбените могат да се почувстват наистина в своята крепост, да се отпуснат и да почувстват Любовта по особен начин. Защото в тези дни тя наистина витае във въздуха.
Масата трябва задължително да има привкуса на празника, да я подредите и обсипете с любов и малки романтични декорации. И най-малкият детайл ще освежи и ще внесе романтика. Ето и нашите идеи:

Идеи за декорация на масата за Свети Валентин

Идеи за декорация на масата за Свети Валентин

В последно време декорирането на рози в сладоледени фунийки е особено модерно. И ако ги поставите и във високи стъклени чаши или вази – то тогава ще се получи един наистина впечатляващ декор.

heart-backdrop-little-peanut-mag

Голямо кичесто червено сърце – където и да сложите тази аранжировка, тя ще промени изцяло атмосферата в дома ви. Сърцето може да поставите на стената, на вратата, където прецените. А в центъра на масата поставете романтична аранжировка от рози и божури. Всъщност сърцето е хартиено…

ombre-rose-centerp-jane-can

Дори и нищо друго да не направите у дома, само една кутия с преливащ цвят от рози да поставите – и всичко ще бъде наред! Свети Валентин ще озари душите ви и цветята на масата ще внесат истински влюбено настроение. В добавка – поставете на салфетката на всяка чиния по един цвят от роза. А на малка бележка може да напишете романтични пожелания…

watercolorplacecards-nancy-ray-photography-stylemepretty

Елегантна ленена салфетка, няколко цвята и ръчно нарисувана и надписана картичка – лесна и непретенциозна, но много мила и елегантна декорация.

Нека да е влюбено! Хубав празник, приятели!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)