20181005-lp-nymp-restaurant-1

Да му се прииска на човек да живее в магазин

18 октомври 2018

Искам да живея тук! Това е една реакция, която може да преминете през вас, виждайки реновирания RH,  водещ магазин в Ню Йорк. Да, това е един от обектите на почутата верига, който определено излъчва страхопочитание с луксозния  си вид. Тези, които не познават бранда, определено смятат, че кадрите са от свръх престижен хотел или суперлуксозен частен дом. А всъщност това е магазин!

091418_H1_NY_Slides3

На шест етажа висок, RH е Мека за любителите на дизайна. Това е място, което вдъхновява, където можете да използвате всичките  сетива – дори и вкусовите, защото в пространството се помещава кафе – бар и изискан ресторант на покрива.

20181005-lp-nymp-rooftop„Интересувам се да върна магията на реалните, физическите покупки, пред завладялите ни в последно време виртуални. Идеята ми е пазауването да е не просто неободим акт, а и съпреживяване, творческо участие на клиента и отлично прекарано време“, казва председателят и главният изпълнителен директор на RH Гари Фридман пред Форбс.

Гари е инвестирал над  50 млн. долара в това емблематичната сграда да оживее, което на пръв поглед изглежда много. Но като се вземете предвид факта, че неговите бизнес решения са помогнали на компанията да се разрастне и да достигне до 350 милиарда долара оборот годишно, цифрата едва ли е голяма.

20181005-lp-nymp-heroВсеки детайл в пространството на обновения RH е осмислен. Пространството е решено като „галерия“ и по същество има това усещане. Вместо да бъдете бомбардирани с табели и етикети  за продажба, както в повечето магазини, стоките са подредени така, че все едно не се продават. Сякаш взимате експонат от висок клас за любителите на интериорния дизайн, вместо да пазарувате мебели. И ако не можете да се ориентирате в галериите и салоните, магазина има екип от интериорни дизайнери, които могат да предложат консултации.

20181005-lp-nymp-atrium

20181005-lp-nymp-barista

В рамките на минути, след като влезеш, чувстваш сякаш си избягал от ежедневието. Именно това е и името на магазина, в превод „хардуер за възстановяване“.  Ресторантът на покрива предоставя едни от най-хубавите гледки в Манхатън, което го прави дестинация както за туристите, така и за местните жители.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)