Да подготвим кожата за празниците: съветите на д-р Здравкова

08 декември 2017

Ако през последните дни сте работили на извънредно активни и дори неразумни за красотата и здравето ви обороти, то в навечерието на празниците трябва да влезете във форма. 

За коледните и новогодишните празници всички момичета искат да бъдат неотразими и блестящи. За да засияе кожата на лицето, по-специалните грижи за нея трябва да започнат не ден преди празниците, а минимум три седмици преди това.

TON_7838

 

Време е за полезни съвети от любимата ни д-р Здравкова от Jewel Skin Clinic и предложения за точната процедура за лице, която да ни помогне да бъдем кралиците в новогодишната нощ.

За Jewel Skin Clinic

Jewel Skin е една от първите специализирани частни клиники по естетична дерматология в страната.

Мисията им е да предоставят компетентна и качествена грижа за здравето и красотата на всеки пациент, според неговите индивидуални изисквания и нужди.

В Jewel Skin Clinic работят високо-специализирани специалисти в медицината и козметологията – дерматолози, кинезитерапевти, козметици, масажисти. В резултат на дългогодишната си практика те притежават редица знания и умения в естетиката, което гарантира ефективността, качеството и безопасността на извършваните процедури.

TON_7850

В Jewel Skin Clinic се извършват пълен набор от процедури за лице и тяло. Клиниката разполага с единствения по рода си апарат за диагностика на кожата, който дава възможност да се разкрият повърхностни пигментации, васкуларни характеристики, да се види дълбочината на порите, структурата на колагена и хидратацията.

В клиниката се работи с една от най-съвременните технологии и методи за подмладяване на лице и тяло с Elos Синергия, вградена в апаратите на Syneron – EMax и Vela Shape, световен лидер в медицинска апаратура. EMax технологията включва процедури против бръчки, лазерна епилация, лечение на акне и разширени вени. Системата на Syneron – Vela Shape е доказала ефикасността си при премахване на целулит и намаляване на обиколката.

TON_7842

Клиниката притежава още и медицинските апарати ICOONE и TRIACTIVE +, Първият има изключителни възможности за премахването на несъвършенства в областта на тялото и лицето като използва мулти микро алвеоларна стимулация . TRIACTIVE + комбинира в себе си лазер, ултразвук, радиочестота, лек вакуумен масаж и охлаждане. Ефективно се справя с локални натрупвания на мазнини, отпуснатост на кожата, лимфен застой.

репортер: Пепа Попова
оператор: Иван Цвятков
постпродукция: Симеон Симеонов
фотограф: Антон Хариев

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)