Dare 2 Care

Да помогнем на бездомни животни

01 декември 2017

Декември е месец богат на инциативи за набиране на средства за много благородни каузи. Днес ви информираме за коледния базар на малката общност Dare 2 Care или в превод – „Осмели се да те е грижа“.

IMG_0283

Това е сравнително малък постоянен екип от няколко души и много приходящи и изходящи  доброволци, които помагат според своите възможности.  Dare 2 Care се ангажирана с подпомагане на бездомни косматковци в нужда, които приютява, лекува, настанява в приемни семейства и способства за тяхното осиновяване. Всичко това е съпътствано с много координация, средства и време, а благотворителните базари са една от възможностите за набиране на финаси за лекуването на подопечните кучета и котки.

IMG_0399

Тази година традиционния Dare 2 Care Animals Коледен базар в полза на бездомни животни ще се проведе 02.12 и 03.12 (събота и неделя) между 11:00 и 18:00 ч. Мястото на коледната среща този път е зала за събития „В парка“ пл. България 1 / Малкото НДК.

 

IMG_0282

Заповядайте и подкрепете грижата за бездомни животни, закупувайки ръчно изработени предмети и дарени специално за събитието артикули.

IMG_0295

И нещо много важно! Не забравяйте да доведете вашите домашни любимци. Вратите на събитието ще бъдат щедро отворени и за тях :)

Снимки и текст: Пламена Славова

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)