IMG_2750

„Да скочим срещу домашното насилие“

01 юни 2015

В Парадайз мол се проведе втората от поредицата инициативи от благотворителната кампанията „Кралици без белези“, в полза на жените и децата пострадали от домашно насилие.

IMG_2659

Ескалацията на този проблем през последните години, провокира вниманието ни и желанието да не стоим безучастни. За щастие намираме сериозна подкрепа в лицето на носителките на различни титли в областта на красотата в България и чужбина и сме повече от сигурни, че повишаването на обществената чувствителност по тази тема е наш майчински и обществен дълг. Заедно можем да помогнем на жертвите, да намерят нов дом и решение за промяна в живота си“ – сподели Мисис България 2007 Мариана Маринова, която е инициатор на събитието.

IMG_2751

200 дами от различни спортни клубове обуха канго обувки направиха символична обиколка на мола под надслов „Да скочим срещу домашното насилие“. С поставянето на този своеобразен рекорд, те потърсиха не само медийната, но и човешката подкрепа.

IMG_2713

Съвсем умишлено избрахме този спорт, защото е актуален и атрактивен. В същото време бихме искали да покажем активния, красивия и здравословен начин на живот. Желанието ми беше да разбием клишето с организирането на различни концерти в подкрепа на домашното насилие и смятам, че това ще постигне още по-голям успех и разбира се, по-добър финансов резултат за каузата ни„, коментира още Мариана.

IMG_2782

Нека нито едно дете, да не бъде повече застрашено. Нека нито една жена да не преживее ужаса от насилие в собствения си дом!„, призоваха всички участнички в благородната инициатива.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)